Persondata

 

Behandling af dine persondata

 Disse oplysninger gælder for den kontakt du tager til Hesselgaard Bed & breakfast om et evt ophold.

 

Hesselgaard bed & breakfast er ansvarlige for dem af dine persondata, som vi kommer i besidelse af i forbindelse med din kontakt hertil og ved et evt ophold.

 

Hvad bruger vi dine persondata til

 

Ved din henvendelse for vi adgang til dine persondata, dem du giver os bruges til at kommunikere med dig om et konkret ophold på Hesselgaard, vi bruger dem til at administrere dit ophold samt betaling og i vores regnskab

 

Behandling og sletning

 

Vi videregiver ikke dine persondata til andre.

Vi gemmer ikke dine persondata i flere år, de slettes således.

Henvendelser fortaget på mail , over hjemmesiden, sms eller telefonslettes når opholdet er betalt og afholdt, og når regnskabet for det pågældende år er afsluttet, så senest 15 juli i året efter.

 

Dog gemmes faktura i indeværende år + 5 af hensyn til vores regnskab.

 

Facebook / gæstebog

Hesselgaard bed & breakfast har en facebook side, her på opfordre vi til at du kun angiver persodata om dig selv hvis du skriver på siden. Det samme gælder hvis du skriver i vores gæstebog.

 

Dine rettigheder.

Du har rettigheder i forbindelse med din persondata og Hvis du ønsker at vi sletter de personoplysninger vi har på dig kan du sende os en mail.

 

Du kan også få indsigt i hvilke persondata vi har på dig ved at kontakte os på mailen

Finder du ukorrekte oplysninger kan du anmode om at få disse ændret.

 

Og syntes du vi gemmer for mange persondata på dig vil vi reducere til det nødvendige.

Indsigelse
Du kan gøre indsigelse mod behandling af dine persondata, hvis du:
– mener, at data behandles ulovligt
– har personlige grunde, der gør, at du ønsker at persondata ikke behandles og disse grunde vejer tungere end hesselgaard´s  formål med databehandlingen.

 

Hvornår indsamles der persondata

Persondata kommer os i hænde når du henvender dig til Hesselgaard, ved en forspørgsel opbevare vi dine oplysninger indtil en ev booking er lavet, afslår du vores tilbud slettes dine oplysninger.

Har du lavet en booking og aflyser denne, gemmes dine persondata til den dag der skulle have været afrejsedagen, dette gøres for at dokumentere vores aftaler.

 

Vi giver dig disse informationer, så du ved at ved at tage kontakt til Hesselgaard er du indforstået med at vi indsamler og opbevare dine persondata.

 

 

Hesselgaard kan kontaktes på

dau@hesselvej.dk

eller 21732981

eller på adressen

Hesselvej 6

6400 Sønderborg